Logo nieuwsbode-zeist.nl


<p>Tijdens de opening van het Gebroeders van Lymborch Huis in 2019.&nbsp;&nbsp;</p>

Tijdens de opening van het Gebroeders van Lymborch Huis in 2019.  

(Foto: Willem Melssen)

Gezocht: adelvrouwen en gebroeders

  Nieuwsflits

NIJMEGEN -  In Nijmegen heeft zaterdag 11 en zondag 12 september het Gebroeders van Lymborch Festival plaats. Er is van alles te doen; van kraampjes met authentieke ambachten tot workshops zwaardvechten voor ridders in de dop. Er is een middeleeuwse taverne en theatrale stadswandelingen nemen het publiek mee op avontuur. 

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om van adel te zijn? Grijp de kans om onderdeel te zijn van een levend kunstwerk tijdens het Gebroeders van Lymborch Festival en hul je zelf in exclusieve middeleeuwse haute couture.

De festivalorganisatie zoekt nog vrijwilligers die willen optreden als edelvrouwen. Ben jij tussen de 16 en 35 jaar en inzetbaar op zaterdag 11 september van 13.00 tot 17.00 uur? Meer informatie over voorwaarden en aanmelden via secretariaat@gebroedersvanlymborch.nl. 

Drie gebroeders gezocht

“Durf jij in de schoenen van de Gebroeders van Lymborch te staan? Ga de uitdaging aan! Wij zoeken drie jongemannen om de rol van de gebroeders te vertolken tijdens het Gebroeders van Lymborch Festival op zondagmiddag 12 september. Ben jij tussen de 13 en 30 jaar? En ben je inzetbaar op zaterdag 12 september van 14.00 tot 16.30 uur? Dan zoeken we jou! Wij zoeken drie jongens van tussen de 1,75 en 1,90 meter lang met ongeveer kledingmaat 48/50/52.” Meld je aan via secretariaat@gebroedersvanlymborch.nl 

https://gebroedersvanlimburg.nl/ 

Meer berichten