Logo nieuwsbode-zeist.nl


<p>Joop Boxstart (links) en John te Dorsthorst openen op feestelijke wijze het seizoen 2021/2022 van Senior Actief.&nbsp;</p>

Joop Boxstart (links) en John te Dorsthorst openen op feestelijke wijze het seizoen 2021/2022 van Senior Actief. 

(foto: PR)

Feestelijke opening Senior Actief

  Nieuwsflits

OUD-ZEVENAAR - Senior Actief is een actieve vereniging van en voor senioren en richt zich, in principe, op alle inwoners van vijftig jaar en ouder. Het werkgebied is Oud-Zevenaar en Ooy. Inmiddels hebben ze ook leden uit andere regio’s in de buurt.

van de redactie

Senior Actief houdt allerlei activiteiten, zoals ontspanningsmiddagen waarop volop spelletjes gedaan worden, lezingen, rondleidingen bij diverse bedrijven en yogalessen. Daarnaast hebben ze een eigen bridgeclub en een eigen biljartgroep. In september beginnen ze, in samenwerking met TTV Zevenaar, met tafeltennissen. 

Feestelijke opening

Vanaf oktober 2020 moesten, in verband met corona, tot begin juni alle activiteiten cancelen. Vanaf 7 juni dit jaar zijn ze weer voorzichtig met een aantal activiteiten gestart, uiteraard met inachtneming van de door RIVM voorgeschreven maatregelen. Omdat ze bijna één jaar lang geen activiteiten hebben gehad, wordt op dinsdag 31 augustus het seizoen 2021/2022 van Senior Actief extra feestelijk geopend. 

Barbecue 

Joop Boxstart en John te Dorsthorst komen met een show vol met humor, anekdotes en liedjes. Zoals Joop zegt: “Wi-j zun d’r klaor veur!” Joop en John zorgen voor een onvergetelijke dinsdagmiddag in deze aangepaste tijd: liedjes in het Liemers dialect over de streek, het verleden maar zeker ook over het heden. Dat alles overgoten met veel humor, want een dag zonder een lach is een verloren dag. De middag vindt plaats bij Zalencentrum Staring en begint om 14.00 uur. Om 17.00 uur wordt de middag afgesloten met een barbecue. Toegangsprijs: € 12,50 voor leden en € 17,50 voor niet-leden. Bij de toegangsprijs is een kopje koffie/thee en barbecue inbegrepen. Meer consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden kan tot 20 augustus bij: Ria Lentjes (06-30043648 ria@senioractief.com) of Marian Godschalk (06-36025157 marian@senioractief.com). 

Meer berichten