Logo nieuwsbode-zeist.nl


<p>Hardlopen over de heide.</p>

Hardlopen over de heide.

(Foto: Loopgroep Warnsborn)

Start beginnerscursus bij Loopgroep Warnsborn

  Nieuwsflits

ARNHEM - Voor mensen die sportief en gezond aan de slag willen gaan, start Loopgroep Warnsborn twee loopcursussen voor beginners. De hardloopcursussen starten op woensdag 15 en zaterdag 18 september.

“Bij Loopgroep Warnsborn leer je de juiste looptechniek en lekker ontspannen lopen. Zo heb je minder kans op blessures. Daarom is bij de beginnerscursus techniek belangrijker dan afstand en tijd. Als je eenmaal de goede techniek geleerd hebt, komt dat namelijk vanzelf! Zodat uiteindelijk na 10 weken op speelse wijze de conditie met sprongen vooruit is gegaan en je in eigen tempo al 20 minuten kan hardlopen”, aldus trainer Albert Stoter. 

De woensdagcursus start op woensdag 15 september en heeft als startlocatie het elektriciteitshuisje op de Bakenbergseweg (kruising Bakenbergseweg/Van Heemstralaan). Aanvang 19.30 uur. De cursus die start op zaterdag 18 september heeft als startlocatie de parkeerplaats van de Oranjerie op Warnsborn in Arnhem-Noord. Aanvang 08.30 uur.

Aan het begin van de cursus krijgt men een schema met 2 tot 3 trainingen per week: de les van de beginnerscursus en één tot twee huiswerktrainingen. Als deelnemer kies je voor woensdag of zaterdag maar ook op de andere cursusdag mag men meelopen. Voor meer informatie en aanmelden: Albert Stoter, tel. 06 - 546 35 988 of e-mail albert@loopgroepwarnsborn.nl. 

www.loopgroepwarnsborn.nl

Meer berichten