Logo nieuwsbode-zeist.nl


<p>Voetballer Ted van vv OSC duelleert met een Ajax-speler.&nbsp;</p>

Voetballer Ted van vv OSC duelleert met een Ajax-speler. 

(Foto: Jeroen Tibbe. )

Internationaal voetbaltoernooi bij vv OSC Nijmegen

  Nieuwsflits

NIJMEGEN - De terreinen van de Nijmeegse voetbalvereniging OSC vormen zaterdag 28 augustus en zondag 29 augustus het decor voor het ‘Clash of Clubs’ toernooi. Een toernooi waar jeugdspelers van 9 en 10 jaar oud, afkomstig van grote binnen- en buitenlandse clubs, het tegen elkaar opnemen. Teams van Ajax, Feyenoord, PSV, FC Utrecht, Sparta Rotterdam, Vitesse en NEC zijn vertegenwoordigd, zo ook teams uit Duitsland, België, Zweden en Denemarken.

De voetballers van de JO11-1 en JO12-1 teams van OSC mogen het opnemen tegen de ‘BVO’ voetballers uit binnen- en buitenland. 

Het toernooi is toegankelijk voor iedereen en start om 10.00 uur waarbij er na een poulefase gestreden wordt voor de grote bekers. “Het toernooi heeft alles in zich wat de voetballiefhebber wil zien; strijd, passie en kwaliteit, met misschien wel de nieuwe Frenkie de Jong of Jasper Cilessen op de Nijmeegse voetbalvelden”, aldus de organisatie.

“Het toernooi is voor de blauw-witte voetbalvereniging een mooie test om weer volledig te opereren na anderhalf jaar lang nauwelijks voetbal, kantine en gasten op het sportterrein waarbij het weer de rol van ontmoeten kan faciliteren. Met de kersverse aanwinst Ramon de Swart als horecamanager en een compleet vernieuwde kantine moet dat zeker gaan lukken, de vlag hangt uit.”

Toeschouwers zijn de hele dag welkom, met inachtneming van de geldende coronamaatregelen. De coronamaatregelen van voetbalvereniging OSC, en verdere informatie over het toernooi en de accommodatie is te vinden op www.vvOSC.nl

Meer berichten