Logo nieuwsbode-zeist.nl


<p>Fabian Bovenlander, directeur Van Wijnen Arnhem (links) en Rune Aresvik, penningmeester van de Stichting Bridge to Bridge.&nbsp;</p>

Fabian Bovenlander, directeur Van Wijnen Arnhem (links) en Rune Aresvik, penningmeester van de Stichting Bridge to Bridge. 

(Foto:)

Nieuwe hoofdsponsor Bridge to Bridge

  Nieuwsflits

ARNHEM - Van Wijnen Arnhem neemt in het najaar 2021 het stokje over van Rabobank en wordt de nieuwe hoofdsponsor van Bridge to Bridge. 

Van Wijnen is de komende jaren naamgevend sponsor voor de Bridge to Bridge, met de traditionele onderdelen als de KidsRuns, 10 Engelse Mijlen, de 10km en 5km. “De Bridge to Bridge heeft een onlosmakelijke band met het verleden, de Slag om Arnhem en Operation Market Garden. Niet voor niets is het thema van de Bridge to Bridge ‘Run to Remember Freedom’, op sportieve wijze herdenken wij de mensen die voor onze vrijheid hebben gestreden. Wij brengen mensen in beweging om daarmee stil te staan bij het verleden”, aldus Bridge to Bridge. 

Dit jaar vinden de verschillende Bridge to Bridge runs plaats in het weekend van 11 en 12 september. Vanwege de geldende Corona maatregelen is de start- en finishlocatie voor de zondag eenmalig verlegd naar het Stadsblokken-terrein aan de zuidkant van de John Frost brug. De trailafstanden finishen hier ook zaterdag en starten op de Ginkelse Heide en Papendal.  

Trouwe partners

Al jaren zijn Van Wijnen Arnhem en Bridge to Bridge trouwe partners. In de beginjaren door vergader- en opslagruimte beschikbaar te stellen aan het bestuur van Stichting Bridge to Bridge. In de loop der jaren breidde Van Wijnen Arnhem haar betrokkenheid uit door sponsoring van een afstand, de ‘Van Wijnen 10km’. Nu gaat Van Wijnen Arnhem een stap verder en wordt hoofdsponsor. 

 Rune Aresvik, penningmeester van de Stichting Bridge to Bridge: “Als organisatie zijn we zeer content met deze stap en kijken uit naar de samenwerking om het unieke karakter van de Bridge to Bridge samen verder uit te bouwen. We werken graag samen op basis van langdurige partnerships en het realiseren van gezamenlijke maatschappelijke doelen. In deze traditie past de samenwerking met Van Wijnen om Arnhem nog gezonder en mooier te maken. Ook zijn we trots wat onze lange samenwerking met de Rabobank voor de Bridge to Bridge en Arnhem heeft betekend.” 

Fabian Bovenlander: “Met de intensivering van onze samenwerking geven we concrete invulling aan onze Van Wijnen missie ‘samen bouwen aan ruimte voor een beter leven’. ‘Beter leven’ vullen we op deze manier in door mensen in de regio Arnhem duurzaam in beweging te krijgen en hen bewust te maken van de ruimte en vrijheden die er anno 2021 zijn. Door te bouwen aan je eigen betere leven en het betere leven van je omgeving. Zo willen we met name Arnhemse wijken meer betrekken bij het evenement daar waar meedoen, bewegen en sporten niet vanzelfsprekend is.” 

Betrokkenheid Rabobank

Rabobank blijft als trouwe support wel verbonden met Bridge to Bridge en ondersteunt het streven om mensen te laten genieten van sporten en bewegen. Astrid Huitink-Jacobs, directeur Rabobank Arnhem en Omstreken: “De Rabobank is jarenlang met veel plezier de zichtbare hoofdsponsor geweest van de Bridge to Bridge. Met onze betrokkenheid hebben we de Bridge tot Bridge kunnen door ontwikkelen en tienduizenden Gelderlanders kunnen laten genieten van dit mooie hardloopevenement. Het bijzondere karakter van deze run door de koppeling met het Airborne verleden maakte dat wij dit jaarlijks tot één van onze hoogtepunten konden maken. Rabobank kiest er nu nadrukkelijk voor om zich als sponsor van de vereniging te richten op het versterken van alle sport- en cultuurverenigingen. Vandaar dat we nu ruimte geven aan Van Wijnen om het hoofdsponsorschap over te nemen.“ 

www.bridgetobridge.nl

Meer berichten