Logo nieuwsbode-zeist.nl


Een van de bands die optreedt tijdens Kaaipop: De Hobbyisten. Ze staan bekend om het maken van een feestje tijdens iedere show.
Een van de bands die optreedt tijdens Kaaipop: De Hobbyisten. Ze staan bekend om het maken van een feestje tijdens iedere show. (Foto: PR)

Een nieuw muziekfestival in Breskens

  Nieuwsflits

Het was spannend voor de organisatie van Kaaipop, een gloednieuw muziekfestival in Breskens. Met alle onzekerheden en ontwikkelingen rondom corona, is het op papier niet het meest geschikte moment om een nieuw festival neer te zetten. Een kleine groep enthousiaste muziekliefhebbers uit Breskens en omstreken heeft het toch aangedurfd. 

breskens - Nu er eindelijk wat meer ruimte is voor evenementen, kunnen ze het wel van de daken schreeuwen: Op 25 september van 12.00 tot middernacht vindt voor het eerst een nieuw indoor muziekevenement plaats in Breskens: Kaaipop! Met een gevarieerd en boordevol programma met (feest)bands en popartiesten is ingezet op een breed publiek. Verschillende generaties die kennismaken met muziek van vroeger en nu. Jong en oud, feestgangers, muziekliefhebbers, levensgenieters, iedereen is welkom! 

Line-up

Nauw betrokken en verbonden met Kaaipop is de Zeeuwse blues/rock formatie Sweet Lord Animals. Zij mochten natuurlijk niet ontbreken op het programma. Daarnaast andere toppers als Dubbel D (een geweldige De Dijk tributeband), De Hobbyisten (hiphop), de jonge rock band Black Swords (bekend van Holland’s Got Talent) en Stormbringer (Deep Purple tribute). Ook van over de grens zijn een aantal goede bands aan de line-up toegevoegd. Met de uit België afkomstige bands Beuk, Robert en The Landlords is er een vol en zeer divers programma. 

Afsluiter

Als feestelijke afsluiter is er de feestband Bandje Speciaal om de zaal helemaal op zijn kop te zetten. Special guest tijdens Kaaipop is DJ Tommy Vranckx, hij zorgt tussen de live optredens voor dikke ambiance!

Samenbrengen

Mensen samenbrengen onder het genot van goede muziek, dat is Kaaipop. Met als grootste doel om Kaaipop tot een terugkerend evenement in Breskens te maken, ieder jaar aan het einde van de zomer. Het Zeeuwse weer kan wisselvallig zijn en door de organisatie wordt niks aan het toeval overgelaten. Daarom is er bewust gekozen voor een indoor concept. De komst van dit nieuwe festival is goed nieuws voor wie er snakt naar een feestje in Zeeuws-Vlaanderen! Kaaipop is er klaar voor om een onvergetelijk evenement neer te zetten. 

Waar en wanneer? 

Kaaipop wordt gehouden op zaterdag 25 september om 12.00 uur aan de Deltahoek 13 in Breskens.

Kaarten

Er zijn nog kaarten beschikbaar, dus wil je er bij zijn? Wacht dan niet te lang! Kaarten zijn te koop via www.kaaipop.nl 

Nog even dit....Kaaipop is er voor iedereen, maar de organisatie kan je geen toegang garanderen tot het festivalterrein als je niet aan de coronavoorwaarden voldoet. Zorg dat je in het bezit bent van een geldig Corona Toegangsbewijs (QR code) óf een hebt test gedaan via ‘testen voor toegang’.  

Meer berichten