Logo nieuwsbode-zeist.nl


Bruidspaar Reijmer-Koenders.
Bruidspaar Reijmer-Koenders. (Foto: Susan Reijmer)

Henk en Annemieke Reijmer vijftig jaar getrouwd

  Nieuwsflits

Ondanks de social distance vierden Henk en Annemieke Reijmer-Koenders uit Zevenaar vrijdag 15 mei hun gouden huwelijks feest. Weliswaar niet op de manier die ze in gedachten hadden. Het feestje was al geregeld en de uitnodigingen lagen al klaar om verstuurd te worden, maar dat kon natuurlijk in deze tijd en omstandigheden niet doorgaan.

ZEVENAAR - Zoals Henk zelf zegt: "Wat in het vat zit verzuurt niet’, dus het geplande feest zal er zeker nog gaan komen. Wanneer dat zal plaatsvinden weten ze nu nog niet.

Gepaste afstand

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat bij deze heugelijke dag niet aan ze is gedacht. De voortuin was mooi aangekleed met versieringen. De kinderen en kleinkinderen zijn op gepaste afstand en niet allemaal tegelijk bij ze langs geweest om dit toch samen te vieren. Wat voor het bruidspaar nog een extra bijzonder was, omdat ze sommige al enkele maanden niet meer hadden gezien.

Positief lichtpuntje

Mede door de vele kaartjes, bloemen, cadeautjes, berichtjes en telefoontjes van familie, vrienden, buren en bekenden is deze bijzondere dag toch nog feestelijk verlopen voor het gouden echtpaar en het werd een dag om niet te vergeten. In deze coronatijd is het extra fijn om een positief lichtpuntje te hebben en iets om op terug te kijken, maar ook om nog naar het uitgestelde feestje uit te kijken.

Meer berichten