Logo nieuwsbode-zeist.nl


Verona Kuijpers (clustermanager KION), Jeroen Claassen (directeur De Boomgaard) en de toekomstige leerlingen broer en zus Simon en Annabel Kersten.
Verona Kuijpers (clustermanager KION), Jeroen Claassen (directeur De Boomgaard) en de toekomstige leerlingen broer en zus Simon en Annabel Kersten. (Foto: Tycho Müller | Tycho's Eye Photography )

Hoogste punt Kindcentrum De Boomgaard

  Nieuwsflits

Lent - Er wordt hard gewerkt aan het nieuwe gebouw voor Kindcentrum De Boomgaard. Stichting Josephscholen en KION realiseren het gebouw in de nieuwe wijk Woenderskamp in Nijmegen-Lent.

Het project is een directe samenwerking tussen de genoemde twee organisaties zodat kinderopvang (waaronder buitenschoolse) én basisonderwijs op één locatie kunnen worden verzorgd. De bouw gaat voorspoedig en verloopt volgens planning. Alles wordt in het werk gesteld om 24 augustus ouders en kinderen in het nieuwe gebouw te kunnen ontvangen.

Inmiddels is het hoogste punt van de nieuwbouw bereikt. Op 3 juni werd dit gevierd op de bouwlocatie aan de Titiaanstraat 100/Italiëstraat. Dat gebeurde in aanwezigheid van twee leerlingen. Zij hesen de vlag en overhandigden aan de bouwvakkers een verrassing. Een aantal directe buren van het nieuwe kindcentrum ontvingen een kleine attentie.

Ondertussen heeft al een flink aantal ouders uit Woenderskamp hun kind(eren) aangemeld voor het nieuwe kindcentrum De Boomgaard. Er is echter nog ruimte voor nieuwe kinderen. Meer informatie is te vinden op www.bsdeboomgaard-lent.nl en www.kion.nl. Daar is meer informatie te vinden over de wijze van aanmelden.

Meer berichten