Logo nieuwsbode-zeist.nl


Foto: Hans Gerritsen

Energieke dansworkshop in het Coehoornpark

  Nieuwsflits

Arnhem - Introdans-docenten en -dansers verlaten op donderdag 11 juni de woonkamer en verzorgen in het Coehoornpark een workshop.

De afgelopen maanden bewoog Introdans haar publiek door online actieve workshops aan te bieden. Nu de corona-maatregelen versoepelen, biedt Introdans de lessen live aan. 

Op donderdag 11 juni is er in het Coehoornpark tussen 14.00 en 19.00 uur elk uur een dansworkshop van 30 minuten. Bij iedere workshop ontmoet de deelnemer tevens een danser(es) van Introdans. 

 'Introdans beweegt je live' is toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar, ongeacht het dansniveau of fysieke gesteldheid. Er is geen ervaring nodig. Iedereen die mee wil doen kan zich opgeven via welkom@introdans.nl, onder vermelding van contactgegevens, leeftijd en een eerste en tweede voorkeur voor het tijdstip van de workshop. 

Er wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM en er is voldoende afstand tussen alle aanwezigen. Deelname is gratis, maar een vrijwillige donatie wordt op prijs gesteld. Het aantal plekken per workshop is beperkt.

Meer berichten