Logo nieuwsbode-zeist.nl


Wilhelmus Johannes Palm (broer van Dien) en Theodora Christina van Haren gehuwd op 3 juli 1930, waarschijnlijk in Oud-Zevenaar. (foto: PR)
Wilhelmus Johannes Palm (broer van Dien) en Theodora Christina van Haren gehuwd op 3 juli 1930, waarschijnlijk in Oud-Zevenaar. (foto: PR)

Familie Keurentjes en Palm gezocht!

  Nieuwsflits

van de redactie

ZEVENAAR - Het volgende bericht van Anneke Brouwer kregen we binnen op de redactie. Wie weet meer? "Op 10 mei dit jaar werd mijn tante Corrie 94 jaar. Een bezoek was dit jaar niet mogelijk, dus hadden wij telefonisch contact. Zij vertelde mij dat zij zo graag nog eens contact zou willen hebben met haar nichtje Betsie en haar man André. Helaas was zij het telefoonnummer kwijt en wist de achternaam van André niet meer. Daarna ben ik mijn zoektocht begonnen, maar helaas heeft dit nog niets opgeleverd. Daarom dit verzoek aan de inwoners van Zevenaar en omgeving. Ik ben op zoek naar de familie van Wilhelmus Johannes Keurentjes (geboren op 24-03-1906 in Oud-Zevenaar en overleden op 08-02-1974 in Zevenaar) en Bernardina Johanna Palm (geboren op 5-11-1907 in Oud-Zevenaar en overleden op 04-06-1982 in Zevenaar). Zij zijn gehuwd op 2 augustus 1932 in Oud-Zevenaar. Mijn vader, de tweelingbroer van tante Corrie, had het altijd over tante Dien in Zevenaar. Tante Dien zat in een rolstoel en kwam af en toe bij haar zus (mijn oma) in Santpoort Wij maakten dan uitstapjes met haar, zo ook naar Schiphol. Daar mocht mijn vader met zijn auto tot op het platform rijden, zodat tante Dien alles goed kon zien. Ik ben als kind op bezoek geweest in Zevenaar. Het zal een verrassing zijn voor mijn tante als ik op deze manier Betsie en André kan vinden!" Mail je informatie naar: brouw-vad@hetnet.nl.

Meer berichten