Logo nieuwsbode-zeist.nl


Foto:

Speeldorp Klarendal anders dan anders

  Nieuwsflits

Arnhem - Ondanks de corona-crisis is er dit jaar toch weer een Speeldorp Klarendal, maar wel een beetje anders dan anders. Het speeldorp kan van 10 tot en met 21 augustus maximaal 100 kinderen per dagdeel ontvangen. Alleen kinderen uit Klarendal en St. Marten kunnen meedoen.

 Speeldorp Klarendal is een twee weken durende vakantie-activiteit voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar op Bouwspeelplaats De Leuke Linde. Vanwege de corona-maatregelen gaat het dit jaar wat anders dan anders.

Geen vrije inloop

Speeldorp Klarendal is van maandag 10 augustus t/m vrijdag 21 augustus. Per dagdeel kunnen er maximaal 100 kinderen meedoen aan de activiteiten, daarom is er dit jaar geen vrije inloop.  

’s Ochtends van 10.00 uur tot 12.00 uur zijn kinderen van 0 tot en met 6 jaar en maximaal 30 ouders of begeleiders welkom. ’s Middags van 13.30 uur tot 16.00 uur is Speeldorp geopend voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Er worden dan geen kinderen ouder dan 12 jaar en volwassenen toegelaten. 

Inschrijfbriefjes

Kinderen die mee willen doen met de activiteiten moeten zich van te voren opgeven middels inschrijfbriefjes. Die briefjes zijn verkrijgbaar bij De Leuke Linde en bij Kinderwerk Klarendal. De inschrijfbriefjes kunnen ingeleverd worden op de woensdagen en donderdagen in juni en juli op De Leuke Linde. Alle activiteiten met uitzondering van het circus zijn gratis. 

Anders dan andere jaren kunnen dit jaar alléén kinderen meedoen die wonen in de wijken Klarendal en St. Marten. "We weten dat we met deze laatste maatregel een aantal kinderen teleur zullen stellen", aldus de organisatie. "Dat vinden wij niet leuk, maar het is dit jaar jammer genoeg niet anders. We hopen op begrip."

deleukelinde.nl

Meer berichten