Logo nieuwsbode-zeist.nl


lunch Odensehuis
lunch Odensehuis (Foto: Netty Jongepier)

Maandelijkse ‘Kennismakingslunch’ in Odensehuis De Linde Delft

  Nieuwsflits

Ontmoet nieuwe en oude kennissen/vrienden en vergroot daarmee je netwerk!

Op 30 juni van 12.00 – 13.30 presenteren de vrijwilligers van het Odensehuis een warme, vers bereide lunch. De kosten bedragen 3,50 euro.

Sinds kort is het Odensehuis weer elke dinsdag open, met aangepaste tijden in verband met het coronavirus. Mensen met geheugenklachten, (beginnende) dementie, mantelzorgers, senioren die behoefte hebben aan contact en belangstellende (buurt)bewoners zijn welkom voor een kopje koffie, een luisterend oor en, voor de liefhebbers, een activiteit. Om de deelnemers zo goed mogelijk te beschermen tegen het coronavirus worden maatregelen genomen conform de richtlijnen van het RIVM. Elke dinsdag tussen 10.00 en 11.30 uur is er vrije inloop en tussen 13.30 en 15.00 uur een activiteit. Ook kunnen bezoekers aanschuiven bij de lunch. Voor elk onderdeel geldt een maximum aantal deelnemers.

We hebben elke maand een thema, de maand juli staat in het teken van ‘naar buiten en ontmoeten’. Samen met de kinderboerderij Tanthof wordt een activiteit voorbereid. Houd de flyers van het Odensehuis de Linde Delft in de gaten of kijk op www.odensehuisdelindedelft.nl voor nadere informatie.

Voor een bezoek aan het Odensehuis is geen indicatie nodig en de toegang is gratis. Voor de lunch en voor activiteiten is aanmelding noodzakelijk. Let op de flyers of kijk op www.odensehuisdelindedelft.nl voor nadere informatie.

Aanmelden voor de lunch op 30 juni en voor deelname aan een middagactiviteit bij Anita van der Drift: anita@odensehuisdelindedelft.nl of telefonisch: 06-29333221

Kijk op www.odensehuisdelindedelft.nl voor informatie over het Odensehuis. Hier kunt u ook de nieuwsbrief bekijken.

Meer berichten