Logo nieuwsbode-zeist.nl


Wishwalkers tijdens Vierdaagse
Wishwalkers tijdens Vierdaagse (Foto: Make-A-Wish Nederland)

Make-A-Wish Nederland introduceert Virtuele WishWalk

  Nieuwsflits

Nijmegen - Wandel zoveel mogelijk (Vierdaagse)kilometers en help kinderen met een levensbedreigende ziekte hun allerliefste wens in vervulling te laten gaan.

 Decennia lang is de Nijmeegse Vierdaagse al een waar begrip voor wandelaars in binnen -en buitenland. Al 17 jaar zijn er wandelaars die zich tijdens deze tocht inzetten voor Make-A-Wish, deze wandelaars zijn WishWalker tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Met het begrijpelijkerwijs afgelasten van de échte Vierdaagse 2020 introduceert Make-A-Wish, in samenwerking met studenten van de ALO Nijmegen, een speciale editie van de WishWalk. Deze "virtuele" WishWalk geeft wandelaars van alle leeftijden in heel Nederland de gelegenheid hun wandelkilometers alsnog te maken, vergezelt van een virtuele connectie en challenges om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Make-A-Wish.

 WishWalk voor iedereen tussen 3 en 24 juli 2020 


Het concept is gemakkelijk, iedereen kan meedoen! Meld je aan, maak zoveel mogelijk wandelkilometers en deel je ervaringen op social media met #WishWalk2020. Laat je kilometers sponsoren door familie en vrienden via je persoonlijke Make-A-Wish actiepagina met donatieknop, of bundel de bedragen zelf in een eenmalige donatie.  Ontvang invites voor de virtuele kick-off (3 juli) en online afsluiting (24 juli) waar je voorzien wordt van leuke tips en tricks om het wandelen nog leuker en gemakkelijker te maken.

Weet jij 100 euro of meer op te halen voor de wenskinderen van Make-A-Wish? Dan ontvang je het exclusieve WishWalk 2020 shirt en word je door het WishWalk-team verrast op vrijdag 24 juli. 

De in Nederland geldende RIVM-richtlijnen blijven leidend, de organisatie roept op om de regels in acht te nemen. Tip: gebruik de alternatieve vierdaagse app van Wandel.nl om je kilometers bij te houden! 

Promovideo: https://youtu.be/yq1TD7jkrqc  

Meer berichten