Foto Slice of Life, Gluren bij de Buren Zeist afgelopen jaar
Foto Slice of Life, Gluren bij de Buren Zeist afgelopen jaar door Mel Boas

Meer dan 135 optredens in 45 huiskamers door heel Zeist: Het programma van Gluren bij de Buren is bekend!

5 januari 2024 om 20:47 Lokaal Deel je nieuws

Zondag 4 februari veranderen 45 huiskamers tijdelijk in buurttheaters tijdens amateurkunstfestival Gluren bij de Buren Zeist. Lokale podiumkunstenaars tonen hun talent in knusse huiskamers verspreid over de gemeente. Het programma is vanaf nu te bekijken op www.glurenbijdeburen.nl/programma/zeist.

Gluren bij de Buren vindt plaats in 24 gemeenten. Door heel Nederland veranderen 1.400 huiskamers in een podium voor bijna 4.000 optredens. In Zeist kun je bij 45 buren over de drempel voor een bijzonder optreden en een kop koffie of thee. Stap op de fiets of wandel van optreden naar optreden, zo kun je wel tot zeven verschillende optredens bijwonen. 

Een grote verscheidenheid aan podiumkunstenaars betreedt het vloerkleedpodium. Ontdek een buikdansers tussen de kamerplanten, cabaret naast het fornuis en een grote verscheidenheid aan muziek bij het haardvuur. Stippel jouw route vanaf nu uit op de website. 

Alle optredens duren 30 minuten en vinden plaats tussen 12:00 en 17:00 uur. De optredens zijn bij te wonen zonder reservering en op basis van vrijwillige bijdrage. 

ALGEMENE INFORMATIE

Wat: Gluren bij de buren

Wanneer: Zondag 4 februari tussen 12:00 en 17:00 

Waar: In alle wijken van Zeist - plus 3 optredens in Den Dolder, Woudenberg en Doorn!

Entree: Eigen bijdrage 

Meer informatie op www.glurenbijdeburen.nl 

Foto Transit Turtles. Gluren bij de Buren Zeist afgelopen jaar
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie