Logo nieuwsbode-zeist.nl

Open dagen De VAK ook online

  Nieuwsflits

DELFT – Voor de start van het nieuwe cursusjaar van organiseert De VAK, centrum voor de kunsten in Delft een open avond op vrijdag 28 augustus van 16:00 tot 22:00 uur en een open dag op zaterdag 29 augustus van 10:00 uur tot 16:00 uur. In OPEN aan het Vesteplein zijn op beide dagen docenten van De VAK aanwezig om vragen te beantwoorden, proeflessen of een open les te geven. Daarnaast zendt De VAK voor het eerst een online live programma.

VAK TV live
Tijdens het live online programma zijn diverse optredens, demonstraties of presentaties te zien: Tai Chi, gedichten schrijven, viool, gitaar, jazz improvisatie, flamenco dans, Chinese theeceremonie, een dj-demonstratie en meer.
Via het YouTube en het Vimeo kanaal van De VAK is het online programma te volgen. "Min of meer uit nood geboren laat De VAK zich dit nieuwe cursusjaar steeds meer online zien. We zijn al gestart met het opnemen van de lunchpauzeconcerten en nu gaan we voor eerst live VAK TV maken!", aldus de enthousiaste directeur van De VAK, Huub 't Hoen.

Proef- of open les
Delftenaren die nog niet weten welke cursus of muziekles ze willen volgen, zijn van harte welkom op de open avond of open dag. Voor een proefles is vooraf aanmelden noodzakelijk. Voor de open lessen geldt; vol is vol. In verband met het coronavirus gaat alles volgens de dan geldende regels.

Inschrijving
De lessen en cursussen van het Delftse kunstencentrum starten vanaf 7 september 2020. Inschrijving kan al via de website. Tijdens de open avond en dag is het ook mogelijk om ter plekke in te schrijven. Hiervoor is een speciaal inschrijfteam aanwezig.

Zomer VAKademie
De week voor de open avond en dag vindt de eerste Zomer VAKademie plaats in OPEN. Voor iedereen van peuter tot 50+ die thuis blijft deze zomer biedt De VAK een programma vol dans, schrijven, fotograferen en meer aan. Schrijf je nu in voor leuke, inspirerende en actieve workshops van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus via vak-delft.nl/zomer-vakademie

Kijk op www.vak-delft.nl voor meer informatie.

Hans Ouwerkerk
Meer berichten