Logo nieuwsbode-zeist.nl


Jan Bernard Wolters (links) en Marcel Fluitman.
Jan Bernard Wolters (links) en Marcel Fluitman.

CDA Zeist benoemt Marcel Fluitman tot lijsttrekker

  Politiek

Zeist - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van het CDA-afdeling Zeist is Marcel Fluitman unaniem herkozen tot lijsttrekker en wethouders-kandidaat bij  de komende gemeenteraadsverkiezingen, die in maart 2018 worden gehouden. Dat maakt het CDA bekend.

CDA  bestuursvoorzitter Jan Bernard Wolters benadrukt dat Marcel Fluitman zeer deskundig en betrokken is: “We zijn ervan overtuigd met Marcel Fluitman een duidelijk zichtbare lijsttrekker te presenteren. Als wethouder laat Marcel zien midden in de samenleving  te staan  en het CDA programma goed uit te dragen en concreet vorm te geven ”.

Unaniem

Marcel Fluitman is blij met de unanieme voordracht: . “Als geboren en getogen Zeisternaar ben ik trots om mij voor het CDA in de aankomende periode wederom  als lijsttrekker in te mogen zetten voor het CDA-Zeist.”

Portefeuille

Sinds mei 2014 is Fluitman wethouder voor het CDA in Zeist. Hiervoor heeft hij  zeven jaar in de gemeenteraad gezeten als raadslid en later als fractievoorzitter. Zijn portefeuille bestaat onder andere uit: zorg (WMO), gezondheidszorg, kunst en cultuur, projecten vernieuwing wijken Centrum en Kerckebosch, Het Slot, de begraafplaats en is wijkwethouder Centrum en Oost.

Overige kandidaten kunnen zich vanaf 1 mei aanmelden bij het bestuur van het CDA Zeist voor een plek op de kandidatenlijst van het CDA Zeist. Meer informatie hierover is te lezen op de website van het CDA Zeist.  

Reageer als eerste
Meer berichten