8 basisscholen in Zeist doen mee met Koningsspelen 2017

  Sport

De Wegwijzer, De Koppel, CBS Oud Zandbergen, de Zeister Schoolvereeniging, Montessorischool Griffensteyn, Op Dreef, Damiaanschool en Nije-Kroost doen mee met de Koningsspelen 2017, op vrijdag 21 april.

Zeist - Sportief Zeist organiseert deze sportieve dag op de atletiekbaan naast zwembad Dijnselburg. 50 studenten van Sportcollege Utrecht helpen mee. Zij begeleiden straks de sportonderdelen en zorgen dat plezier en de veiligheid gewaarborgd blijven.

De dag is ingedeeld in drie rondes; elke rond doen verschillende scholen mee.

Er zijn 20 sportonderdelen. Deelnemende kinderen krijgen na elk sportonderdeel een stempel op hun stempelkaart. Die kunnen de deelnemers na afloop inleveren om kans te maken op een van de prijzen.

Okido

Het evenement begint met een gezamenlijke warming-up op het lied Okido van Kinderen voor Kinderen.

Daarna mogen de kinderen het terrein op en kunnen ze zich uitleven op de sportonderdelen die voor ze klaar staan. De muziek staat deze gehele dag onder leiding van een DJ.

Ondersteuning

De dag is mede mogelijk dankzij ondersteuning van Ford en Volvo dealer Broekhuis Zeist, verschillende sportverenigingen, brandweer, GGD, Sportcollege Utrecht en Albert Heijn De Clomp.

Meer berichten