Logo nieuwsbode-zeist.nl


ZHV-witviswedstrijd voor de jeugd

  Sport

Zeist - De Zeister Hengelaars Vereniging heeft voor zaterdag 1 juli a.s. een witviswedstrijd voor de jeugd van 5 t/m 14 jaar georganiseert. Deze traditionele wedstrijd zal worden gevist van 10.00 – 12.00 uur in de prachtige Slotvijver te Zeist. De deelnemers worden op leeftijd in gedeeld in de volgende groepen:

Groep 1: 5 t/m 8 jaar, groep 2: 9 t/m 11 jaar en groep 3: 12 t/m 14 jaar. Tijdens de wedstrijd zullen de deelnemers worden getrakteerd op limonade en, indien het weer gunstig is, op ijs.

De vis welke tijdens de wedstrijd wordt gevangen zal direct door een van de vele aanwezige controleurs worden gemeten en weer worden teruggezet in de Slotvijver. Tevens zullen de controleurs er op toezien dat de vis en de natuur met respect worden behandeld. Ook voor advies en/of hulp bij b.v. het klaar maken van de hengel en/of tuigje of het vervangen van een haakje zijn deze controleurs beschikbaar. De organisatie heeft een beperkt aantal hengels welke in bruikleen gegeven kunnen worden aan kinderen die zelf geen hengel bezitten. Indien men hiervan gebruik wil maken svp bij inschrijving even doorgeven. Na afloop van de wedstrijd zullen de vanglijsten worden ingeleverd bij de telcommissie die er voor zorg draagt dat de einduitslag in iedere groep zal worden uitgerekend.

Tijdens deze administratieve werkzaamheden zullen de deelnemers, in de kantine van v.v. Jonathan, worden getrakteerd op iets lekkers.

De prijsuitreiking zal plaatsvinden vanaf ca. 13.00 uur, eveneens bij v.v. Jonathan.

Bij deze gehele activiteit zijn de ouders cq begeleiders natuurlijk van harte welkom.

Inschrijving voor deze wedstrijd kan t/m 30 juni bij de dieren- en hengelsportspeciaalzaken: Pets Place aan de Dijnselburgerlaan 1-1 in Zeist, Discus op het Vrijheidsplein 54-56 in Zeist, Faunaland aan de Dolderseweg 134/136 in den Dolder en B&G Tuin- en Bosbouwartikelen & Hengelsport Odijkerweg 92 in Zeist met wiens medewerking deze wedstrijd kan worden georganiseerd.

Het inschrijfgeld bedraagt € 1,- per persoon.

Voor meer informatie kunt u bellen : Marcel van Eck 0629463521

Reageer als eerste
Meer berichten