Logo nieuwsbode-zeist.nl


Bunnik

Eerste bruisende Bunnikse Pubquiz groot succes

  Sport

Bunnik - Afgelopen zaterdag 10 juni werd door de Lionsclub Bunnik de eerste bruisende Bunnikse Pubquiz georganiseerd. Een groot succes en hopelijk het begin van een mooie traditie.

Het was volle bak in de bar van handbalvereniging Celeritas, waar een kleine 100 deelnemers, uitkomend voor 23 fanatieke teams, streden om de prijzen maar vooral om de eer. Het belangrijkste streven echter was om geld in te zamelen voor SLUM FIGHTERS INTERNATIONAL voor een van hun projecten in Mathare, Nairobi - Kenia.

Het was geen appeltje-eitje quiz, maar het was beregezellig en er waren mooie prijzen, zoals een weekend cabrio rijden, een diner voor twee en vele andere prijzen. Na afloop bleef nog lang gezellig met live muziek van de Bunnikse band The Puff Daddies. De avond bracht in totaal maar liefst € 1.750,- op voor het goede doel.

Veel dank gaat uit naar de sponsoren: Auto Nieuwkoop; &Wine uit Bunnik; Kaashandel Jan van Manen, Bistro de Hoefslag en Celeritas.

Diverse teams hebben aangegeven na de zomer al in training te gaan voor de 2e editie van de bruisende Bunnikse Pubquiz in juni 2018.

Reageer als eerste
Meer berichten