Logo nieuwsbode-zeist.nl


Initiatiefnemer Nasir Javid met ondernemer Leen van 't Hoog van McDonald's Huis ter Heide, op Schaerweijde.
Initiatiefnemer Nasir Javid met ondernemer Leen van 't Hoog van McDonald's Huis ter Heide, op Schaerweijde.

Business Golf maakt kennis met wijn voor goed doel

  Sport

Stichting Business Golf Zeist organiseerde een rondje golf voor lokale ondernemers. Na het rondje golf is er aandacht voor een lokale activiteit met meerwaarde. Deze keer was het de nieuwe wijn uit de enige wijngaard in Zeist.

Zeist - Na het een spelronde van 18 holes op Golfclub Schaerweijde, maakten de ondernemers kennis met wijn uit Zeist. In 2013 ging de eerste Zeister wijngaard van start in de oude, deels ommuurde moestuin van buitenplaats Hoog Beek & Royen. De wijngaard is een initiatief van de Rotary Club Zeist in samenwerking met Het Utrechts Landschap. De nieuwe wijn uit Zeist werd in 2016 gebotteld en van etiketten voorzien door de vrijwilligers. Rotarian Rob Wagenaar deed mee met het rondje golf en organiseerde een micro-masterclass met wijnproeverij. Er worden in de wijngaard twee soorten druiven gekweekt, de Johanniter en de Souvignier Gris; beide gaven een mooie opbrengst. Een deel van de opbrengst uit de wijn gaat naar de goede doelen, projecten van de Rotary in binnen- en buitenland. Het netwerkdiner werd gehouden bij de Reünie in Zeist.

De volgende Business Golf staat gepland voor vrijdagmiddag 25 augustus 2017. Bent u een lokale ondernemer en wilt u meedoen? Neem dan contact op met initiatiefnemer N. Javid van Ja-Tech IT aan de Steynlaan 77 in Zeist, per e-mail: n.javid@ja-tech.nl of telefoon: 0654916993.

www.businessgolfzeist.nl

Reageer als eerste
Meer berichten