Volleyballers VC Kromme Rijn

  Sport

De mannen van VC Kromme Rijn Volleybal speelden de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen koploper Majella uit Utrecht. Het lukte niet om de kampioen punten af te pakken. Wederom kwam een 4–0 nederlaag op het scorebord.

De heren van VCKR speelden ondanks verlies toch een goede wedstrijd. Met name Wouter wist met goede passing spelverdeler Arno te bereiken. De aanvallers waren echter niet in staat goede rechtstreekse punten te scoren. Toch waren er veel spectaculaire rally's waardoor voor het publiek toch veel te genieten viel. Op de uitslag viel niets af te dingen met 25-16/21/16/22 voor Majella en op naar het bier in de kantine.

Hiermee is de competitie al weer tot een einde gekomen. VCKR is als zesde geëindigd in de eindstand. De teammanager van VCKR had aan de biertafel een positieve mededeling te doen. De spelerscontracten worden allemaal verlengd voor volgend seizoen. Zo ook het contract met shirtsponsor Administratiekantoor Goes. Vanaf nu gaan de spelers en speelsters zich richten op het beachvolleybaltoernooi van VCKR dat op 26 gaat plaatsvinden in Odijk bij Sporthal De Lindenhof.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .

Inlichtingen via 06 – 5100 0187. Of mail naar secretaris@vckrommerijn.nl .

Meer berichten