Logo nieuwsbode-zeist.nl


Volop zomeractiviteiten bij het NMM

  Toerisme

Deze zomervakantie organiseert het Nationaal Militair Museum zomeractiviteiten zoals een survival bootcamp voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Met de survival bootcamp stappen de kinderen in de schoenen van een echte militair en doen vaardigheden op als marcheren en tijgeren. De zomervakantie is van 8 juli t/m 3 september. 

Volop actie
Naast de survival bootcamp kunnen bezoekers meerijden door de Arena met militaire voertuigen zoals een amfibisch rupsvoertuig of zelf rijden in een mini-tank. Het volledige programma staat op nmm.nl/zomer. 

Te Paard! 
Op 19 & 20 augustus organiseert het NMM een groot paardenevenement. Naast shows van Romeinse ruiters, Ridders en het Korps Mariniers is er ook aandacht voor de verschillende paardenrassen en de rol van het paard door de eeuwen heen. Meer info op de website. 

Nationaal Militair Museum 
Het Nationaal Militair Museum (NMM) is hét museum over de betekenis van de krijgsmacht voor Nederland in het heden, verleden en de toekomst. Het museum belicht deze betekenis aan de hand van verhalen, activiteiten en actuele exposities die je bijblijven. Naast zes themadelen waar met moderne museale presentaties het verhaal van de land- en luchtmacht wordt verteld, is er een enorme presentatieruimte waarin veel imposante collectiestukken zoals vliegtuigen, tanks, pantservoertuigen en helikopters zijn te bezichtigen.

Kijk voor meer informatie op www.nmm.nl  
 

Reageer als eerste
Meer berichten