Logo nieuwsbode-zeist.nl


Van links naar rechts: Luitenant-generaal L. Beulen, De heer W. van Beek, Jimmy Savelkoul, Mayarisly Holthaus, Hedwig Saam en de heer R. Metz. Het filmpje van o.a. de tankrit staat op nmm.nl 
Van links naar rechts: Luitenant-generaal L. Beulen, De heer W. van Beek, Jimmy Savelkoul, Mayarisly Holthaus, Hedwig Saam en de heer R. Metz. Het filmpje van o.a. de tankrit staat op nmm.nl 

Miljoenste bezoeker ontvangen door Nationaal Militair Museum

  Toerisme

Donderdag rond 13.30 uur heeft het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg haar miljoenste bezoeker ontvangen. Het museum opende in december 2014 haar deuren en ontving die maand al ruim 50.000 bezoekers. 
 
Donderdag  aan het begin van de middag werd Mayarisly Holthaus uit Vleuten, vergezeld door Jimmy Savelkoul uit Maarssen, verwelkomd als miljoenste bezoeker van het NMM sinds de opening in december 2014. Mayarisly en Jimmy werden persoonlijk gefeliciteerd door Hedwig Saam, directeur NMM, Luitenant-generaal Beulen, Commandant der Landstrijdkrachten, De heer van Beek, Commissaris van de Koning provincie Utrecht, en de heer Metz, Burgemeester Soest. Mayarisly: "Mijn oma las een stukje in de krant dat een dezer dagen de miljoenste bezoeker zou komen en ik dacht nee, dat zou wel heel grappig zijn". 

Ballonvaart 
Mayarisly wint een ballonvaart voor 2 personen in de luchtballon van de Koninklijke Luchtmacht en heeft vanmiddag, samen met Jimmy, een exclusieve rondrit in de Arena gemaakt in een Leopard 1 tank (PRTL). 


Nationaal Militair Museum 
Het Nationaal Militair Museum (NMM) is hét museum over de betekenis van de krijgsmacht voor Nederland in het heden, verleden en de toekomst. Het museum belicht deze betekenis aan de hand van verhalen, activiteiten en actuele exposities die je bijblijven. Naast zes themadelen waar met moderne museale presentaties het verhaal van de land- en luchtmacht wordt verteld, is er een enorme presentatieruimte waarin veel imposante collectiestukken zoals vliegtuigen, tanks, pantservoertuigen en helikopters zijn te bezichtigen. Het museum nodigt iedereen uit een kijkje te komen nemen. Kijk voor meer informatie op www.nmm.nl of volg ons via Facebook en Twitter.
  
 
  
      

 
 

Reageer als eerste
Meer berichten