Broekhuis Zeist sponsort Prinses Maxima Manege!

  Zakelijk

Den Dolder - Onlangs heeft Broekhuis Zeist in de persoon van Michel van Roshum (verkoopleider Volvo) een mooie Broekhuis Zeist clubbonus uitgereikt aan de Prinses Maxima Manege. Het was al de 2e van dit jaar!

In de vernieuwde rij-bak overhandigt Michel de Clubbonus aan Ludger van Zwetselaar hierbij vergezeld door het paard Karel.

De Prinses Máxima Manege in Den Dolder is een erkend hippisch therapeutisch centrum voor mensen zonder maar vooral ook met beperkingen. Van aangepast paardrijden tot en met therapie. Samen met de paarden, instructeurs en vrijwilligers halen ze op deze prachtige plek het maximale uit de mogelijkheden van kinderen met een beperking. "Veel van de kinderen kijken hier de hele week reikhalzend naar uit!"  "Het is voor velen het hoogtepunt in de week" aldus Ludger van Zwetselaar.

Een prachtig mooi initiatief en voor Broekhuis Zeist een belangrijke en goede reden dit te sponsoren in de vorm van Clubbonussen. Naast deze sponsoring support Broekhuis Zeist de Prinses Maxima Manege ook met het onderhoud van de paardenvervoersbusje. Ook deze rijdt na een onderhoudsbeurt bij Broekhuis Zeist weer fantastisch! 

Meer berichten