Het personeel van de Ernst Sillem Hoeve neemt het schild in ontvangst.
Het personeel van de Ernst Sillem Hoeve neemt het schild in ontvangst.

Hotel Ernst Sillem Hoeve geclassificeerd met 4 hotelsterren

  Zakelijk

Den Dolder - Sinds maart 2017 is Hotel Ernst Sillem Hoeve de trotse eigenaar van  4 hotelsterren.

Een waardering voor de inspanningen die de medewerkers met elkaar hebben geleverd om de afgelopen jaren de hotelkamers een upgrade te geven in kwaliteit en uitstraling. De 85 kamers zijn nu van alle comfort voorzien en voldoen aan de eigentijdse eisen die de Europese Hotel Classificatie stelt.

  

Hotelsterren is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland, die houder is van de Nederlandse Hotel Classificatie en lid van Hotelstars, de Europese Hotel Classificatie. Met de sterrenclassificatie creëert Hotelsterren duidelijkheid, objectiviteit en transparantie binnen de hotelsector en helpen zij gasten te ontdekken wat zij belangrijk vinden en kunnen gasten toetsen of aan al hun verwachtingen wordt voldaan.

Hotel Ernst Sillem Hoeve heeft 20 vergaderzalen en 85 hotelkamers en ligt in de bosrijke omgeving van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een sfeervolle, inspirerende locatie voor zakelijke bijeenkomsten, zoals trainingen, conferenties en vergaderingen, maar ook voor weekendjes weg, een bedrijfsfeest of een bruiloft. www.esh.nl

 
 

Meer berichten