Logo nieuwsbode-zeist.nl


voorjaarsbijlage

Gezond en lekker: Eten met gemak!

  Zakelijk

Advertorial - De koelwagen staat klaar voor het bedrijfspand in Zeist-west. Michel Ooms doet open; hij onderhoudt het contact met klanten. Zijn zus Cocky zorgt voor de logistiek en zijn zus Marijke plant de routes. Broer Richard is verantwoordelijk voor de financiën.

Het kwartet heeft vorig jaar een nieuwe tak toegevoegd aan het familiebedrijf; de maaltijdservice. Dat sluit goed aan bij de overige activiteiten in de zorgsector en de ervaring die ze buiten het familiebedrijf hebben opgedaan in de horeca.

Bij Eten met gemak vindt u smakelijke, koelverse maaltijden die volgens de richtlijn van het Voedingscentrum zijn bereid, in vele varianten. Michel: ''Ons devies is: iedereen kan mee-eten.'' De klant heeft een enorme keuze: van Hollandse pot tot halal, vegetarisch of biologisch. Dieetvarianten, ook in overleg met arts of diëtist, en als dat gewenst is ook gemalen of vloeibaar. De maaltijden zijn verrassend betaalbaar; een regulier hoofdgerecht kost 5,99 euro. ''De mensen weten ons al goed te vinden'', vertelt Michel trots. ''Ook mantelzorgers, diëtisten en mensen in de thuiszorg bevelen ons aan.'' Hoe dat komt? ''Door de persoonlijke service. We nemen de tijd. We maken een praatje en zetten de maaltijden desgewenst in de koelkast. Er zijn gezinnen en tweeverdieners die van onze diensten gebruik maken, maar ook heel veel ouderen. Juist als het om kwetsbare mensen gaat, is het belangrijk om te weten wie je in huis laat. Voor velen een reden om te kiezen voor ons; een vertrouwd familiebedrijf.'' Michel Ooms komt deze koelverse maaltijdservice aan huis graag persoonlijk toelichten. U kunt hem uitnodigen op tel.030-3035430 of per mail: ooms@etenmetgemak.nl

Zie:etenmetgemak.nl/ooms

Reageer als eerste
Meer berichten