Logo nieuwsbode-zeist.nl


Enkele medewerkers van Anna van Dijk Ondermode.
Enkele medewerkers van Anna van Dijk Ondermode.
voorjaarsbijlage

Ga naar Anna van Dorp Ondermode!

  Zakelijk

Advertorial - Liesbeth van Dijk , eigenaresse van Anna van Dorp Ondermode is niet van plan om een heleboel merknamen op te gaan dreunen. Daar gaat het uiteindelijk niet om. Het hoogste rendement krijg je bij een goed advies, gebaseerd op kennis en ervaring!

''Uit onderzoek blijkt dat slechts 30% van de vrouwen de goede maat beha draagt. Dat betekent dat 70% dat niet doet! Ze accepteren dat hun beha niet lekker zit, knelt, te wijd zit of te weinig steun biedt. Ik vraag me altijd af: waarom? Als een kledingstuk niet lekker zit, dan draag je dat toch niet met plezier? Blijkbaar gunnen vrouwen zich geen goede beha, terwijl het nota bene een kledingstuk is dat je iedere dag draagt. Iedere dag!
Ik begrijp dat een beha laten opmeten en passen een heel intieme aangelegenheid is, maar om ''op de gok'' een beha aan te schaffen, of via internet...? Waarom doe je jezelf dat aan? Uit onderzoek naar de reden van retour gestuurde internet-beha's blijkt meer dan 65% een verkeerde maat als reden opgeeft....
Wij zijn erin gespecialiseerd om vrouwen op te meten en goed advies te geven. En het gaat daarbij niet om het merk van de beha, maar om de maat van de vrouw. Daar wordt dan de beste beha bij gezocht. En dat betekent: in een keer de juiste beha! Effectiever kan het niet zijn!''

Weinig zelfkennis
''De Nederlandse vrouw koopt gemiddeld 1.9 beha per jaar. Dat is weinig als we ons zelf vergelijken met de ons omringende landen. Dat is ook bijna niets in vergelijking met wat we aan bovenmode kopen. Ook is in de laatste twee decennia de gemiddelde cupmaat veranderd van een B naar een D-cup. Voeding en onze manier van leven spelen daar zeker een rol in.
Als een vrouw rechtop staat en je bekijkt jezelf van de zijkant in een spiegel zie je dat je borsten buiten de as van je lichaam zijn. Grotere borsten betekent meer gewicht buiten de as van je lichaam. Geen goede ondersteuning leidt dan tot problemen bij schouders en aan je rug. Dat is te voorkomen door een goed advies. Het gewicht van de borsten wordt voor 80% gedragen door de juiste omvangsmaat van een beha en slechts 20% door de schouderbandjes. Dus is goed opmeten verschrikkelijk belangrijk. En dan gaan we passen.
Denk niet: ik heb altijd dezelfde maat. Dat is niet zo. De behamaat van een vrouw veranderd na haar 18de gemiddeld maar liefst 7 keer. Dat komt door stress, sporten, zwangerschap, hormonen, wat aankomen of wat afvallen.''


Basis
''Zorg goed voor jezelf, dat is de boodschap die we uitdragen. Een goede beha laat je figuur en je kleding beter uitkomen. Gun jezelf die belangrijke basis! Voel je goed, wees jezelf, laat goede ondermode je nog beter voelen. Zie het als investeren in jezelf. Iedere dag het plezier van een goede beha. Ook voor die belangrijke eerste beha. Leer advies te vragen en je te laten opmeten. Voor al 18,95 hebben we voor jou een goede beha en leggen we je ook uit waar je op moet letten. Weet jij wat goed is, ook als je ergens anders bent!''

Betrokken

Anna van Dorp Ondermode is maatschappelijk betrokken bij de borstkanker bewustwordingsmaand in oktober en de jaarlijkse inruilactie voor Roemenië in november. Nieuw is ons 'Recyclebra'-initiatief. Lever een nog bruikbare beha in en ontvang bij 3 ingeleverde beha's 20% korting op een nieuwe. De ingeruilde beha's krijgen een 2e leven via hulporganisaties.

In het hart van Zeist

Anna van Dorp Ondermode is te vinden aan het Emmaplein 5. Naast een groot assortiment aan beha's heeft de winkel ook heel veel keus in badkleding en nachtkleding. www.annavandorp.com Op Facebook en Instagram zijn wetenswaardigheden over het assortiment en vrouwen in het algemeen te vinden.

Reageer als eerste
Meer berichten