voorjaarsbijlage

Premio Mario Verkade: auto's prioriteit

  Zakelijk

Advertorial - Als de zin ''Ik hoor wat raars aan mijn auto..." mensen bekend voorkomt, dan komen ze bij Premio Mario Verkade aan het goede adres. Dit soort opmerkingen vormen voor hem en zijn medewerkers de kersen op de taart. Dan komt het echte ambachtelijke werk om de hoek kijken. Dan hebben ze echt plezier aan hun werk. En kan de klant erop vertrouwen dat de reden van het rare geluid snel verdwenen is!

Als klein kind was Mario al aan het prutsen aan alles wat wielen heeft. Na zijn middelbare schooltijd ging hij bij zijn vader aan de slag in het bedrijf dat toen Profile Tyrecenter heette aan de Aalscholverlaan. Hij nam het bedrijf over in 2005, en 3 jaar later al verhuisde hij naar de Kwikstaartlaan 14 omdat het oude pand niet meer voldeed aan zijn eisen. In de zomer van 2016 besloot Mario Verkade zich aan te sluiten bij de formule van Premio. Een formule die bedrijven faciliteert van onafhankelijke ondernemers. Er zijn er 10 in Nederland, en Mario is de eerste in Zeist. De formule biedt een ''achterwacht'' van kennis over de markt en een enorm netwerk, waar hij als enthousiast zelfstandig ondernemer graag gebruik van maakt. Zijn eigen sterke kanten zet hij er voor in: vakkennis en plezier in zijn werk.

Bij Premio Mario Verkade kunt u terecht voor auto onderhoud, banden, apk, uitlijnen, aircoservice en ook verzorgen ze de opslag van winter of zomerbanden.

Uitlijnen specialiteit

Het uitlijnen van auto's is Mario 's specialiteit. Uitlijnen dat kunnen veel bedrijven maar wanneer er een klacht is die maar niet kan worden opgelost of bij auto's die bij een aanrijding schade hebben opgelopen dan bijt Mario zich hierin vast net zolang totdat het probleem uit de wereld is.

Mario: ''Je ziet vaak dat onderhoud bij een dealer te kostbaar wordt vanaf een jaar of 6. Onze kracht ligt erin dat wij kennis van auto's in het algemeen hebben, en naast onderhoud ook bij klachten de klant kunnen helpen tegen een redelijk tarief.'' Naast particuliere klanten werkt Premio Mario Verkade ook voor leasemaatschappijen en schadebedrijven. Margriet, Mario's partner en medewerker grapt: ''Naar auto's luistert hij vaak beter dan naar mensen! Ik zeg weleens; ''Als er maar wielen onder zitten dan luister je!'' Daarmee vat ze eigenlijk samen voor wat de klant belangrijk vindt: bij Premio heeft de auto Prioriteit!

Langskomen kan altijd

Premio Mario Verkade zit aan de Kwikstaartlaan 14, naast de Gulf

Zie: www.marioverkade.com of stuur een e-mail: info@premio-marioverkade.nl tel: 030-697258. Langskomen met een vraag kan altijd, van maandag t/m vrijdag van 8.00-17.00 uur en op zaterdag van 9.00-12.00 uur.

Meer berichten