Medipoint organiseert de Eropuit dag!

  Zakelijk

Zeist - Maak een proefrit op een aangepaste fiets, een scootmobiel, elektrische rolstoel en meer, tijdens de Medipointn Eropuitdag. 

Medipoint organiseert op vrijdag 7 april een Eropuit dag in de Medipoint | Vitras winkel te Zeist, Bergweg 1. Tussen 10.00 en 16.00 uur (vrije inloop) kunnen bezoekers ontdekken welke mogelijkheden er zijn om er veilig op uit te gaan. Zo kunnen ze verschillende (elektrische) twee- en driewielfietsen uitproberen, scootmobielfietsen, scootmobielen, (elektrische) loopfietsen, rollators en (elektrische) rolstoelen. Bovendien krijgen bezoekers tot wel 25% korting op diverse producten.

Vanaf 10.00 uur is iedereen uitgenodigd om langs te komen en familie, vrienden of buren mee te nemen. Medipoint zorgt dat er een hapje en drankje klaarstaat. Gedurende de dag is er deskundig en persoonlijk advies te verkrijgen over de verschillende producten, deze zijn uit te testen en men kan er een proefrit op maken. Er vindt een lezing plaats over balansproblemen en hoe dit te ondervangen. Ook is Vitras aanwezig om meer informatie te geven en vragen te beantwoorden over de mogelijkheden van de VitrasPas en Maaltijdservice.

Meer informatie:

Adres: Medipoint | Vitras winkel, Bergweg 1, Zeist

Telefoonnummer: 088 - 10 20 100

Website: www.medipoint.nl/eropuit

Meer berichten