Van Oord-Boll Zeist, voor slimme vakmensen.
Van Oord-Boll Zeist, voor slimme vakmensen.

Van Oord biedt drie dagen bedrijfswagenvoordeel

  Zakelijk

Zeist - Van Oord Citroën nodigt ondernemers, zakelijke rijders en andere geïnteresseerden uit voor de bedrijfswagenshow van donderdag 6 tot en met zaterdag 8 april.

“Slimme vakmensen kiezen voor een Citroën bedrijfswagen”, licht Christiaan van Oord toe. “De Citroën Berlingo, Jumpy en Jumper leveren krachtige prestaties, hebben een grote laadruimte met veel laadvermogen en bieden de hoogste betrouwbaarheid. Deze modellen vormen een verantwoorde investering. En tijdens onze showdagen ook een extra voordelige investering!”

Met dat laatste doelt Van Oord op de acties die tijdens de bedrijfswagenshow van kracht zijn. Bij aanschaf kan worden geprofiteerd van voordeel tot maar liefst € 5.000 en er is een Financial Lease actietarief van 0%. Bezoekers van de show kunnen rekenen op maatwerk advies, ook op financieel gebied, en een demonstratie van de veelzijdige toepassingen van de Citroën Berlingo, Jumpy en Jumper. Van de Citroën Jumpy staat de onlangs gelanceerde nieuwe versie in de showroom en daarop doet Van Oord een tijdelijke introductieaanbieding met bijkomend voordeel tot 21%.

Voor slim zakendoen kunt u terecht bij de vestigingen van Van Oord in De Meern, Maarssen en Zeist. De show is op donderdag 6 april van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag 7 april van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag 8 april bent u welkom van 10.00 tot 17.00 uur.

Van Oord-Boll Zeist

Pijlstaartlaan 1, 3704 HS Zeist

Tel. 030 2542060

WWW.VANOORD.NL

Meer berichten