Paaskermis in Soesterberg

  Zakelijk

Soesterberg - The Booster is de spectaculaire blikvanger van de Paaskermis, die van woensdag 12 april t/m 2e Paasdag weer neerstrijkt in Soesterberg. Het omlijstende programma is met de Scare-mis Horrornight en DJ Dance Party in een nieuw jasje gestoken.

Met 100 km per uur in een tollende gondel door de lucht suizen. Dat is de sensatie van de 30 meter hoge Booster, die voor het eerst op de Paaskermis staat. Een vertrouwde trekpleister onder de meer dan 20 attracties is The Break Dance. Er is voor ieder wat wils. De kinderen kunnen in de draaimolen of mini cars, vissen of touwtje trekken en een zuurstok of suikerspin kopen.

Griezelen

Het allerengste spookhuis van Nederland is er alleen op zaterdagavond tijdens de Scare-Mis Horrornight, wanneer levensechte zombies en freaks de kermis bezoeken. Griezelen geblazen dus, want ontsnappen aan deze horror is onmogelijk. Op 1e Paasdag gaan een rijdende dj en doorlopende dansoptredens zorgen voor een swingend avondje tijdens DJ Dance Party.

Vrijdag Euro-dag

De betaalbaarheid is één van de pijlers onder het succes van de Paaskermis. Heel goedkoop is het natuurlijk op de Euro-dag, op vrijdag 14 april, als alle vermaak-en kinderdraaizaken voor € 1,- draaien, maar op de overige dagen zijn de maximum ritprijzen slechts € 2,-. Net zo duur dus als tijdens de eerste Paaskermis in 2012....

De kermis wordt gehouden op het terrein van de voormalige IJsbaan op de hoek van de Kampweg en Banningstraat en is dagelijks geopend van 14.00-23.30 uur (op donderdag vanaf 15.30 uur). Rondom het terrein is volop gratis parkeergelegenheid. Meer informatie op www.kermissoesterberg.nl  

Meer berichten