Wie wordt ondernemer van het jaar 2017 in Zeist?

  Zakelijk

Op maandag 8 mei is het zo ver. Dan kiest Zeist wie de ondernemer van het jaar 2017 is. Dat gebeurt tijdens het Business Event Zeist, dat voor de vijfde keer wordt georganiseerd. Er zijn drie categorieën: 'onderneming van het jaar', 'detailhandel en horecaonderneming van het jaar' en 'jonge ondernemer/onderneming van het jaar'. De gemeente Zeist is als hoofdsponsor blij met de flinke lijst Zeister bedrijven die kans maken op één van deze felbegeerde titels, aldus de voorlichter van de gemeente Zeist.

Wethouder Sander Jansen (Economische Zaken): "Zeist kan trots zijn op al die mooie bedrijven binnen de gemeentegrenzen. Het business event zorgt ervoor dat deze bedrijven een kans krijgen om zichzelf te laten zien aan het grote publiek. Een spannend moment. In Zeist ontstaan veel nieuwe en innovatieve bedrijven. Ik ben daarom bijvoorbeeld erg benieuwd wie in de categorie 'jonge ondernemer van het jaar' gaat winnen."

De genomineerden zijn:

Onderneming van het Jaar:
-    Dijnselburg Fysio, Sport & Training – Peter Kruft en Johan Lemckert
-    BPM Company Netherlands bv – Eelco Vissinga
-    Pelster Relatiegeschenken – Willem Geesink

Detailhandel & Horeca:
-    C'Est Bon – Edwin Schreff
-    De Egelantier – Hero en Lies Stukje
-    La Collina – Mark Driessen

Jonge Ondernemer/Onderneming:
-    Net2Grid – Bert Lutje Berenbroek
-    Loftdeur – Andrew Snijders
-    DOEN Legal bv – Bert-jan van den Akker en Esther Brons-Stikkelbroeck

Op dinsdag 4 april hebben de genomineerden zich gepresenteerd voor de jury. Ook zal de jury de bedrijven persoonlijk bezoeken. En dan is maandag 8 mei de grote dag. Onder begeleiding van presentator Harm Edens worden op het podium van de Broedergemeente de winnaars bekend gemaakt. De gemeente Zeist wenst alle kandidaten heel veel succes!

Wil je er ook bij zijn?
Dat kan. Op maandag 8 mei vindt de award uitreiking plaats in de Grote Zaal van de Evangelische Broederkerk, gevestigd aan het Zusterplein in Zeist. Toegangskaarten zijn te bestellen op www.businesseventzeist.nl
 

Meer berichten