Bunnik

Team Albert Heijn Geveling ontvangt het Super Supermarkt Keurmerk

  Zakelijk

Bunnik,– Albert Heijn Geveling - Bunnik is onderscheiden met het Super Supermarkt Keurmerk (SSK). Ondernemer naam ontving het keurmerk op datum in aanwezigheid van de heer Eijbersen, wethouder, gemeente Bunnik. Het SSK is een keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die zich bijzonder inzetten voor de leefbaarheid in en rondom hun supermarkt.

Lokaal en duurzaam ondernemen

Met het ontvangen van het Super Supermarkt Keurmerk hebben ondernemer Hans Geveling en zijn medewerkers bewezen dat ze zich onderscheiden door hun duurzame keuzes op tal van terreinen: hun extra inzet voor de buurt en bewoners, hun relatie met en de omstandigheden van de medewerkers, maar ook veiligheid, energiebesparing, afvalreductie, assortiment, transport en logistiek. In het bijzonder door de zeer bevlogen en lokaal en maatschappelijk actieve en betrokken ondernemer en de zeer ervaren filiaalmanager, die lokale initiatieven en activiteiten ondersteunen. Dit heeft mede bijgedragen aan het toekennen van het Super Supermarkt Keurmerk.

Beoordelingscriteria

Albert Heijn Geveling - Bunnik is beoordeeld op zeven criteria: lokale betrokkenheid, stimulerend personeelsbeleid, onderscheidend assortiment, duurzaam energiegebruik, veiligheid en preventie, afvalinzameling en –reductie, en transport en logistiek.

Harrie ten Have, voorzitter Stichting Super Supermarkt Keurmerk, reikte het keurmerk uit. Hij benadrukte dat het SSK geen eenvoudig te behalen keurmerk is. Ondernemer Geveling is dan ook supertrots op het behaalde resultaat: 'Het is een erkenning voor de zaken waarmee we het verschil maken. En het is voor onze klanten ook prettig dat zij boodschappen doen bij een supermarkt waarvan de eigenaar lokaal betrokken en verantwoord onderneemt.'

Albert Heijn Geveling - Bunnik laat haar klanten graag profiteren van het behaalde keurmerk met een aanbieding van 24 t/m 30 april bij aankoop van een zak Unox biologische soep een Frans stokbrood gratis. 

Van de ruim 4400 supermarkten in Nederland wordt 42% gerund door zelfstandige ondernemers. Zij doen dit als franchisenemers van één van de bekende ketens, maar volledig voor eigen risico. Met Albert Heijn Geveling - Bunnik hebben inmiddels 200 supermarkten in Nederland het Super Supermarkt Keurmerk. Het SSK is ontwikkeld door brancheorganisatie Vakcentrum Levensmiddelen in samenwerking met kennisorganisatie TNO.

Meer berichten