Primeur bij Restaurant Het Plein! Virtuele wijnreis en proeverij

  Zakelijk

Austerlitz - Het 2-jarige restaurant in Austerlitz zorgt voor een primeur! Als 1e restaurant in Nederland organiseren zij op 11 mei in samenwerking met de oudste wijnimporteur van Nederland (sinds 1733) Oud Reuchlin & Boelen en wijnhuis Vicente Gandia een wijnreis via Virtual Reality (VR) met een wijn & spijsproeverij. Het draait tegenwoordig om virtual reality! Laten zien, voelen en proeven.

Zij vertellen u het verhaal achter de wijn compleet met beeld en smaakbeleving.

Terwijl eigenaar Javier Gandía je meeneemt voor een virtuele rondleiding door de verschillende wijngaarden en wijnkelders krijg je ondertussen daadwerkelijk 7 wijnen aangereikt en kun je de wijnen echt proeven die de wijnmaker in het filmpje toelicht. Natuurlijk combineren zij de wijnen met 7 bijpassende gerechten bereid door het keukenteam van Chef Guillaume Leenhouts.

Volgens eigenaresse en gastvrouw Elly Diepstraten: Deze virtuele rondleiding geeft via je VR-bril, de beleving alsof je tussen de wijnvaten in de wijnkelder staat.

Wilt u 11 mei om 18:30 uur deelnemen aan deze virtuele reis en de Wijn & Spijsproeverij dan kunt u contact opnemen met Het Plein. Info@hetpleinausterlitz.nl of 0343-445866 of reserveer via www.hetpleinausterlitz.nl

Meer berichten