Heilijgers lanceert sociaal platform voor bewoners 't Kievitsnest te Zeist

  Zakelijk

Zeist - Op dinsdag 9 mei 2017 lanceerde Heilijgers samen met wethouder Luca (Seyst.nu – Zeist-West) een nieuw platform voor de bewoners om de sociale contacten in de wijk te bevorderen.

Een groot deel van de kopers was aanwezig om onder het genot van een hapje uit de foodtruck-ambulance en een drankje het platform te lanceren. Na het opleveren van de woningen in 't Kievitsnest, gelegen aan de Reigerlaan en de Roerdomplaan te Zeist, wil Heilijgers graag betrokken blijven bij haar kopers en naast de woningen een complete gemeenschap opleveren.  

Door de toenemende individualisering in de samenleving wil Heilijgers er juist voor zorgen dat de buren elkaar weer goed weten te vinden. Er voor zorgen dat de bewoners op een prettige manier met elkaar samenleven en weer meer met elkaar in contact komt. Dit kan zijn op het gebied van zorg, veiligheid, uitlenen van spullen of gewoon voor een goed gesprek of een gezellige barbecue. De bewoners én omwonenden worden gevraagd een profiel aan te maken op de app "Wazzurb". De app trekt een cirkel om je huis, waardoor het écht lokaal blijft. Door middel van visitekaartjes kunnen zij ook hun buren uitnodigen. Zo kan het platform groeien en bouwen de bewoners samen aan een prettige wijk. Heilijgers speelt hier samen met de gemeente een stimulerende en faciliterende rol. 
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden