Personeel met schild van Vergaderhamers
 Personeel met schild van Vergaderhamers

Conferentiehotel Ernst Sillem Hoeve bekroond met 5 vergaderhamers

  Zakelijk

Den Dolder - Conferentiehotel Ernst Sillem Hoeve is sinds dit jaar de trotse eigenaar van 5 vergaderhamers. "De flexibele en kleurrijke ruimtes, in combinatie met persoonlijke aandacht, zorgen ervoor dat dit een toplocatie is", schrijft de inspecteur van Vergaderhamers.

Het toekennen van vijf vergaderhamers is het maximaal haalbare in de congres- en vergaderclassificatie. Met de beoordeling laat Conferentiehotel Ernst Sillem Hoeve zien aan de modernste eisen van de congres- en vergaderbranche te voldoen. De 20 vergaderzalen van het hotel ontvingen de bijna perfecte score van 95 uit 100 punten. "Er is duidelijk aandacht voor kwaliteit en service waardoor de stap van 4 naar 5 hamers kan worden gemaakt", aldus het beoordelingsrapport.

Vergaderhamers is een initiatief van de Stichting Kwaliteitsregelingen Congres- en Vergaderbranche en wordt ondersteund door brancheorganisaties en verenigingen uit de sector in Nederland en België. Onafhankelijke inspecteurs beoordelen de accommodaties met tot doel de bevordering van de kwaliteit van de congres- en vergaderbranche.

Conferentiehotel Ernst Sillem Hoeve heeft 20 vergaderzalen en 85 hotelkamers en ligt in de bosrijke omgeving van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een sfeervolle, inspirerende locatie voor zakelijke bijeenkomsten voor groepen tot 175 personen. In de vergaderruimtes variërend van 12 tot 165 m2 komen de grandeur uit het verleden en de moderne faciliteiten samen. www.esh.nl

Meer berichten