Mark van de Vogelpoel: ''We wekken alle benodigde energie zelf op.''
Mark van de Vogelpoel: ''We wekken alle benodigde energie zelf op.''

AH Kerckebosch wekt straks eigen energie op

  Zakelijk

"AH Kerckebosch wordt 2 keer zo groot met een nog breder assortiment. De winkel krijgt zonnepanelen en 70 parkeerplaatsen achter de winkel. Voor klanten die willen, zijn er zelfscanners voor snel en gemakkelijk afrekenen. De koffiehoek en buurtbieb zorgen voor gezelligheid en contact."

Zeist - Mark van Vogelpoel, supermarktmanager vertelt enthousiast over de plannen. Na een ingrijpende verbouwing gaan 21 juni de deuren weer open: 2.200 vierkante meter winkelvloer voor het – bijna – volledige AH-assortiment. "Meer nadruk op vers en biologische producten, plus een groter aanbod aan bonbons, gebak, noten van regionale producenten. Nieuw zijn de handgemaakte sushi's, die echt heel lekker zijn."
De winkel is van 6 tot 20 juni gesloten. Dan worden de bestaande en nieuwe winkelruimte bij elkaar getrokken en ingericht. "De nieuwe winkel is zeer duurzaam. De vrijkomende warmte van de koeling wordt gebruikt voor de verwarming van de winkel. Op de parkeerplaats komen enkele oplaadpunten voor elektrische auto's. Zo dragen we bij aan een betere, schonere wereld", aldus Van Vogelpoel, die aandacht vraagt voor de goede doelen die AH Kerckbosch ondersteunt. "We dragen een deel van de winst af aan het Hans Geveling Foundation. Geveling is de franchisenemer van deze en 10 andere AH-vestigingen. Hij maakt zich sterk voor projecten in Afrika.''
Zie: www.hansgeveling.nl

Meer berichten