Faunaland in Den Dolder is voortaan Dierspecialist

  Zakelijk

Faunaland aan de Dolderseweg 134-136 in Den Dolder bestaat 12.5 jaar en maakt daar een leuk feest van. Daarbij is de naam veranderd in Dierspecialist.

door Marijke Wieringa

Den Dolder - Monique Wouters is met Marcel Sukking eigenaar van Dierspecialist. ''We verkopen alles wat huisdieren nodig hebben, en alles om insecten tegen te gaan. Deskundig advies door onze 5 betrokken medewerkers en betrouwbare service typeren onze onderneming.''
Op 11 juni tussen 12.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom bij leuke activiteiten. Twee hondengedragsdeskundigen zijn staan de hele middag voor u klaar. Zij gaan in op vragen over gedrag, opvoeding, training, angst, agressie, niet alleen kunnen zijn of trekken aan de lijn. Er is een proeverij voor honden, een gratis anti-vlooien behandeling voor honden en knaagdieren, en een roofvogelshow waar je met een van de vogels op de foto kunt. Ponyrijden kan tussen 14.00 en16.00 uur. Je kunt kennismaken met het kleinste soort schapen; het Ouessantschaap en met je eigen cavia's en hamsters meedoen aan een race.
Voor kleine kinderen staan er een springkussen en een grabbelton. Er is ijs en popcorn, een korting van 12,5% op alle artikelen -ook op de lopende aanbiedingen- en bij besteding van 25 euro mag je draaien aan het Rad van Fortuin.

Meer berichten