Logo nieuwsbode-zeist.nl


Opticiens Rikste Booij (links) en Mijarca Dijkstra. Ook voor advies over bijvoorbeeld het dragen van lenzen, het bijstellen van een bril en kleine reparaties is het Brillencentrum Hogeweg Passage de aangewezen opticien in Zeist.
Opticiens Rikste Booij (links) en Mijarca Dijkstra. Ook voor advies over bijvoorbeeld het dragen van lenzen, het bijstellen van een bril en kleine reparaties is het Brillencentrum Hogeweg Passage de aangewezen opticien in Zeist.
voorjaarsbijlage

Brillencentrum Hogeweg Passage

  Zakelijk

150 euro korting en het parkeergeld bij een montuur met glazen. Brillencentrum Hogeweg Passage aan de 1e Hogeweg geeft deze zomer een hoogst aantrekkelijke korting op de aanschaf van een complete bril.

Zeist – Brillencentrum Hogeweg Passage is een gezellige, mooie winkel met een prachtige collectie monturen van bekende en wat minder bekende merken. "Mensen denken al snel dat wij duur zijn, maar dat is niet waar. Ook al zijn we een zelfstandige optiek - geen onderdeel van een (inter)nationale keten, toch zijn onze prijzen en kwaliteit van dienstverlening beslist concurrerend. Kom maar eens binnen en vraag er vrijblijvend naar." Opticiens Rikste Booij en Mijarca Dijkstra gaan deze uitdaging graag aan. Samen met Oetske Dijkstra - zuster van Mijarca - voeren ze met veel plezier de zaak aan de 1e Hogeweg 18A. De drie vrouwen, die ook optometrist en contactlensspecialist zijn, kennen elkaar al heel lang. "27 jaar om precies te zijn, vanaf onze opleiding tot opticien. Omdat we zelfstandig zijn, hebben we vrije keuze van merken brillen. Bekende zoals Cartier, Ray Ban, Calvin Klein, en Ralph Lauren en de wat onbekendere merken zoals Kinto uit België, het speelse, kleurrijke Jup en het klassieke Flair. Zo hebben voor onze klanten een ruime keuze van kwaliteitsmerken."

Macula degeneratie: Op latere leeftijd wordt het gezichtsvermogen slechter. "De reden is vaak macula degeneratie. Dit is de achteruitgang van de gele vlek op het netvlies, het deel waarmee je het scherpst ziet. Bij het ouder worden vermindert de kwaliteit van het netvlies. Maar er is een hulpmiddel voor netvliesbeschadiging cq macula degeneratie: de E-scoop glazen. Hiermee is het gezichtsvermogen behoorlijk te verbeteren. Dit komt door de speciale manier waarop de brillenglazen geslepen worden en door de gele kleur. Mensen die niet meer zo goed kunnen zien, kunnen bij ons laten onderzoeken of E-scoop een uitkomst is. E-scoop is ontwikkeld door de Nederlandse optometrist Frans Oosterhof. Wij boeken er goede resultaten mee.''

150 euro korting en parkeergeld bij aanschaf van een complete bril met glazen

Ook voor de E-scoop geldt onze actie: 150 euro korting bij aanschaf van een complete bril, plus vergoeding van de parkeerkosten.
Brillencentrum Hogeweg Passage, 1e Hogeweg 18A, 3701 HK Zeist. Tel: 030-6923490.

Reageer als eerste
Meer berichten