Logo nieuwsbode-zeist.nl


Opening supermarkt Çorum met watermeloen

  Zakelijk

Wethouder Fluitman hakte vrijdag 16 juni samen met Huseyin en Emine een enorme watermeloen doormidden. "Supermarkt Çorum is hiermee officieel geopend!" Het winkelend publiek werd hierna getrakteerd op een heerlijk stuk watermeloen. Ook de wethouder liet het zich smaken.

Supermarkt Çorum verhuisde begin deze maand van de Steynlaan naar de Voorheuvel. Een enorme stap, hun winkeloppervlak is uitgebreid van 80 naar 650 m2. "Het getuigt van lef om een dergelijke stap als ondernemer te maken," zei wethouder Fluitman in zijn openingswoord. "Helemaal als je weet dat Huseyin en Emine twintig jaar geleden heel klein begonnen met hun groentezaak in hun eigen woonkamer op de Kritzingerlaan in Zeist. Maar we kennen hen vooral van het kleurrijke hoekje op de Steynlaan waar ze sinds vijftien jaar hun supermarkt hadden." Nu de Steynlaan steeds meer een horecagebied wordt, grijpt de groentefamilie de kans om door te groeien op een locatie waar meer loop is van winkelend publiek.

Met de uitbreiding van de winkel kunnen ze hun klanten een veel breder en gevarieerder assortiment aan groenten, fruit, brood en delicatessen aanbieden. En niet alleen uit Turkije, Huseyin en Emine verkopen producten uit wel zeven verschillende landen. Van kousenband en Surinaamse rotibladen tot Armeense lavash. En in de winter ook Hollandse boerenkool. Nieuw bij Çorum zijn halal vlees, zuivel en diepvriesproducten.

Betaalbare kwaliteit. Daar staat supermarkt Çorum voor. Dat weten hun klanten al jaren. Op de Voorheuvel zal de winkel nog beter tot zijn recht komen. Wethouder Fluitman is in ieder geval trots op deze ondernemers.

Reageer als eerste
Meer berichten