Mark van Vogelpoel (rechts) samen met zijn assistenten Sander van Amstel en Babet Hanegraaf.  
 Mark van Vogelpoel (rechts) samen met zijn assistenten Sander van Amstel en Babet Hanegraaf.  

Op woensdag 21 juni opent de vernieuwde Albert Heijn Zeist Kerckebosch

  Zakelijk

Zeist - Woensdag 21 juni om 9.00 uur heropent wethouder Fluitman de Albert Heijn in de Zeister wijk Kerckebosch. De winkel is ingrijpend verbouwd tot een extra grote en moderne supermarkt. Klanten kunnen er boodschappen doen met de zelfscan, er zijn veel meer gratis parkeerplaatsen en het assortiment biedt verrassende producten zoals verse sushi.

"We vieren de opening samen met de buurt. Alle inwoners van Kerckebosch maken kans op gratis boodschappen. We verstoppen dinsdagavond 20 juni overal in de wijk speciale winkelmandjes. Wie er eentje vindt, mag het komen omwisselen voor een boodschappenpakket ter waarde van 25 euro! Op onze Facebookpagina geven we hints waar je zo'n mandje kunt vinden", aldus supermarktmanager Mark van Vogelpoel.

De Albert Heijn maakt van de opening een gezellig feestje. Klanten krijgen bij besteding van 25 euro een doosje cacaotruffels, zolang de voorraad strekt. Op de openingsdag kunnen kinderen kennismaken met de hamster van Albert Heijn. Tot en met 30 juni zijn er elke dag proeverijen en demonstraties. 

Veelgehoorde wens
De winkel is nu twee keer zo groot als eerst. Klanten winkelen er prettig, dankzij de ruim opgezette afdelingen en brede gangpaden. Zij kunnen kiezen om boodschappen te doen met de zelfscan; het afrekenen gaat snel en gemakkelijk bij de speciale scankassa. "In onze 'large' supermarkt hebben we enorm aanbod. Dan zie je terug op de versafdelingen. We hebben bijvoorbeeld sushi, sashimi en maki die 's morgens vroeg door professionele chefs zijn gemaakt en vers aan ons worden geleverd", vertelt Mark van Vogelpoel. "Bovendien verkopen we meer biologische producten en daarmee vervullen we een veelgehoorde wens van klanten. Natuurlijk hebben we ook een lokaal assortiment. Voorbeelden zijn het gebak van Lex Verkley en de stroopwafels van Markus."

Innovatief en duurzaam
De Albert Heijn van franchisenemer Hans Geveling is innovatief en met respect voor het milieu en duurzaamheid verbouwd. Zo'n 800 vierkante meter aan zonnepanelen leveren de energie voor onder andere de koelingen. Een speciale installatie wint warmte terug; dat wordt gebruikt om de winkel te verwarmen. Het levert allemaal een forse energiebesparing op, net zoals het gebruik van de led verlichting. Op het parkeerterrein staan oplaadpunten voor elektrische auto's. "Klanten kunnen terwijl ze winkelen dus hun auto opladen", zegt de supermarktmanager. 

Van harte welkom
Al sinds jaar en dag is de Albert Heijn in Kerckebosch gevestigd. De winkel voelt zich betrokken bij de buurt en draagt graag actief bij aan het dagelijkse leven van de bewoners van de wijk. Dat komt onder andere tot uiting in de Buurtbieb. "Je kunt bij ons gratis een boek lenen, wanneer je er ook een boek voor een ander achterlaat." Mark van Vogelpoel en zijn 180 medewerkers nodigen iedereen uit om de vernieuwde Albert Heijn te bezoeken. "U bent van harte welkom!"

Albert Heijn aan de Hoog Kanje 110 in Zeist Kerckebosch is open van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur, zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

 
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden