IJsgekte voor Postcode Loterij-deelnemers in Zeist en in Odijk

  Zakelijk

Amsterdam – Een hele wijk in Zeist en een hele wijk in Odijk winne ijs. De IJsprijs van de Postcode Loterij is in de meitrekking namelijk op postcodegebied 3708 in Zeist en op op postcodegebied 3984 in Odijk gevallen. Vanaf volgende week kunnen de winnaars hun ijsprijs ophalen.
 
Inwoners van Zeist die in de meitrekking meespeelden met de Postcode Loterij, kunnen per lot kiezen voor een van de vier nieuwste smaken Ben & Jerry's ijs: Cookie Dough 'Wich, Cookie Dough S'Wich Up, Bob Marley's One Love en One Sweet World. De winnaars krijgen een coupon thuisgestuurd waarmee zij hun prijs kunnen ophalen. Dit kan van zaterdag 17 juni t/m zondag 2 juli bij Jumbo, Korte Steijnlaan 2 in Zeist.
 
De Postcode Loterij biedt de winnaars in Odijk dezelfde keuze. Zij kunnen de thuisgestuurde couponvan zaterdag 17 juni t/m zondag 2 juli inleveren bij Jumbo, De Meent 40c in Odijk.
 
Postcode Loterij - De samenleving wint altijd
Bij de Postcode Loterij maken deelnemers maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen zij goede doelen omdat de helft van iedere lot hiernaartoe gaat. Dankzij de 2,8 miljoen deelnemers is er dit jaar 341 miljoen euro geschonken aan 99 goededoelenorganisaties op het gebied van me
ns en natuur. Dit zijn onder meer: UNICEF, Natuurmonumenten, Greenpeace, het Wereld Natuur Fonds, Humanitas en Stichting DOEN.
 
Het sociale gezicht van Ben & Jerry's
Ook bij Ben & Jerry's staat sociale impact centraal. Naast het maken van ijs op een zo duurzaam mogelijke manier, ontwikkelt het bedrijf initiatieven tegen de opwarming van de aarde en maakt het zich hard voor een wereld met meer sociale rechtvaardigheid. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden