Zon op Zeist verlengd: kom naar de extra bijeenkomst op 5 juli!

  Zakelijk

Zeist - De actie Zon op Zeist is verlengd: kom naar de extra bijeenkomst op 5 juli! Die begint om 20.00 uur in het gemeentehuis.

Velen maken al gebruik van onze collectieve inkoopactie voor zonnepanelen 'Zon op Zeist'. Maar we willen meer! Daarom organiseert Mijn Groene Huis een extra  bijeenkomst op woensdag 5 juli.

Marieta Tilma uit de wijk Couwenhoven heeft via deze actie als eerste zonnepanelen aangeschaft. Vooral de extra garantie, alleen voor deze actie, die de firma Green Recovery afgeeft op de opbrengst gaf de doorslag. Naast de expertise van èn Mijn Groene Huis èn Green Recovery. En, zo meldt Marieta: 'ik wil ook voor mijn zoons in de toekomst een leefbare omgeving dus ik roep iedereen op in Zeist om mee te doen aan de collectieve inkoopactie!'  Ondertussen hebben de 13 geplaatste zonnepanelen in de eerste zonnige week al een  mooie opbrengst gehad van 125 kwh.

Mijn Groene Huis biedt een mooi pakket aan om stroom op te wekken op het eigen dak. Bedoeld voor bewoners, bedrijven en instellingen. De prijzen zijn fors gedaald waardoor het nog aantrekkelijker is om een zonnepanelensysteem te plaatsen. 
Is je eigen dak niet geschikt? Zelfs dan zijn er mogelijkheden. 

Mijn Groene Huis heeft Green Recovery uit Den Dolder geselecteerd op kwaliteit, prijs, ervaring en garantie. Green Recovery biedt als een van de weinige aanbieders een extra garantie bovenop de installatie- en fabrieksgarantie via de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Een extra zekerheid voor de jaren dat het systeem op je dak ligt. 

Inwoners van Zeist kunnen meer informatie vinden of zich aanmelden via www.zonopzeist.nl of zonopzeist@mijngroenehuis.nu.

Meer berichten