Sam bouwt samen met zijn vader een innovatieve Eco-Pro PC. Elke woensdagmiddag is deze mogelijkheid bij Ja-Tech PC.
Sam bouwt samen met zijn vader een innovatieve Eco-Pro PC. Elke woensdagmiddag is deze mogelijkheid bij Ja-Tech PC.

Elke woensdagmiddag Eco Pro computers bouwen bij Ja-Tech PC

  Zakelijk

Zeist - Ja-Tech computers bestaat dit jaar 18 jaar. Ooit gestart als een opleidingscentrum heeft eigenaar Nasir Javid in zijn bedrijf vele leerlingen begeleid tot volledig ICT er's. Het afgelopen jaar heeft Javid ervoor gekozen om geen winkel meer te zijn en zich te richten op het ontwikkelen van innovatieve producten gebaseerd op ICT Service.

Nasir Javid vindt dat wij nu leven in andere wereld. ''We leven nu in een digitaal tijdsperk. Alles gaat met de computer. Een gemeentelijke afspraak maken, een vakantiereis boeken, zelfs het afhalen van een recept bij de apotheek. Dit maakt ICT service zo belangrijk. Hardware, software of een computer kun je overal bestellen, maar de combinatie van ICT met service maakt ieder product van Ja-Tech uniek.''
Ja-Tech heeft de afgelopen jaren een eigen klantenkring opgebouwd. Vele leerlingen zijn geschoold en Ja-Tech heeft ook een eigen PC merk geïntroduceerd.

Zelf bouwen

Naast business to business oplossingen promoot Ja-Tech nu een Eco-Pro PC. Uit onderzoek is gebleken dat de desktop met scherm door een juiste zithouding op een stoel gezonder is dan een iPad en laptop. Zware harde schijven zorgen voor lawaai, hogere energieconsumptie en meer gewicht. ''De introductie van een hdd-stick maakt het leven iets makkelijker.'' belooft Javid. ''Een Ja-Tech Eco Pro PC wordt opgebouwd met een nieuwste M.2 schijven en ruime kasten van licht materiaal. Door de jaren ervaring weet Ja-Tech deze computers snel te assembleren en installeren. Voor dataherstel en het overzetten van data naar een nieuwe computer heeft Ja-Tech een eigen tool ontwikkeld. De compacte desktops op maat, zijn de toekomst voor zowel bedrijven als consument. Ja-Tech Eco-pro PC is verkrijgbaar vanaf 699,- euro.''
Sam Javid is graag met zijn vader aan werken aan zijn computer. ''Ik ben na school altijd bezig om computers samen te stellen, met de nieuwste technologie. Door het samenstellen en bouwen van een PC heb ik ontdekt hoe je een pc kan integreren in een auto of een game. Samen met mijn vader bouw ik het liefs gamecomputers. Het is een uitdaging om deze zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken. Ook bedenken we samen allerlei oplossingen voor problemen. Dit zou ik ook wel met een paar vrienden willen doen. Het is leuk om de mogelijkheden van techniek te verkennen en je eigen pc te verbeteren. Op woensdagmiddag kan dat bij Ja-Tech. Dit is echt mijn passie."
Ja-Tech is gevestigd op Steynlaan 77 en heeft geen winkelkarakter meer. Ja-Tech werkt op afspraak. Voor een afspraak belt u: 030-6912422 of 0654916993.

www.ja-tech.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden