Logo nieuwsbode-zeist.nl


Van links naar rechts Richard, Cocky, Marijke en Michel Ooms. Vanwege het succes is het team recent uitgebreid met een paar betrouwbare medewerkers.
Van links naar rechts Richard, Cocky, Marijke en Michel Ooms. Vanwege het succes is het team recent uitgebreid met een paar betrouwbare medewerkers.

Eten met gemak; koelverse maaltijdservice aan huis

  Zakelijk

Bijna een jaar geleden hebben de broers en zussen Richard, Michel, Cocky en Marijke Ooms een nieuwe tak toegevoegd aan het bijna 30 jaar oude familiebedrijf, de maaltijdservice.

Zeist - Bij Eten met gemak vindt u smakelijke, koelverse maatlijden die volgens de richtlijn van het Voedingscentrum zijn bereid, in vele varianten. Michel; "Ons devies is: iedereen kan mee-eten". Cliënten hebben een enorme keuze; van Hollandse pot tot halal, vegetarisch of biologisch. Daarnaast zijn er 25 verschillende diëten standaard verkrijgbaar waaronder zoutarm, glutenvrij, lactosevrij en vetbeperkt. Voor mensen met heel specifieke dieetwensen en allergieën wordt er in overleg met onze diëtisten een passend menu voorstel gemaakt. De maaltijden zijn verrassend betaalbaar; een regulier hoofdgerecht kost 5,99 euro.
"De mensen weten ons al goed te vinden" vertelt Michel trots. "Ook mantelzorgers, diëtisten en medewerkers in de thuiszorg bevelen ons aan" Hoe dat komt? ''Door de persoonlijke service. We nemen de tijd. We maken een praatje en zetten desgewenst de maaltijden in de koelkast.'' De familie Ooms komt deze koelverse maaltijdservice aan huis graag persoonlijk toelichten. U kunt contact opnemen op tel. 030 303 54 30 of per mail ooms@etenmetgemak.nl
Voor 14,95 euro kunt u een proefbox uitproberen met 3 maaltijden naar keuze.
www.etenmetgemak.nl/ooms

Reageer als eerste
Meer berichten