Logo nieuwsbode-zeist.nl


 Yvonne helpt u graag om de juiste jurk te vinden. 
 Yvonne helpt u graag om de juiste jurk te vinden. 

Jippiejurk is verhuisd naar ander pand aan Slotlaan

  Zakelijk

Na een klein jaar gevestigd te zijn aan de Slotlaan 186, is Jippiejurk na deze tijdelijke oplossing verhuisd naar Slotlaan 199, in het pand naast de Bruna.

Door Marijke Wieringa

Zeist - Voor de vele vaste klanten, maar ook voor nieuwe , loont het zeker om er even binnen te lopen, want als openingsaanbieding krijgt een klant bij inlevering van het stukje uit De Nieuwsbode krijgt u tot en met 7 maart maar liefst 7.50 euro lentekorting!

En er is heel wat te ontdekken bij de nieuwe Jippiejurk: De nieuwe, moderne en verzorgde winkel heeft een luxueuze uitstraling, goede verlichting, veel ruimte, prettige paskamers en een heel overzichtelijk aanbod. Zoals de naam al aangeeft zijn er voornamelijk jurken in alle maten en stijlen te vinden voor alle leeftijden, maar ook jassen, blouses, shawls en rokken voor ieder model en leeftijd. Het assortiment wisselt regelmatig. Naast de wintercollectie komen er nu ook al lentemodellen binnen.

Jippiejurk startte als webwinkel, maar is inmiddels flink uitgegroeid met fysieke winkels in Ede, Veenendaal, Nieuwegein en Zeist. Wat in het nieuwe pand gelukkig wel hetzelfde gebleven is, is de goede service van onder andere Yvonne, die klanten graag helpt aan een kledingstuk dat bij ze past en er alle tijd voor neemt om ze daaraan te helpen!

De collectie van Jippiejurk vindt u ook op de website.

www.jippiejurk.nl

Reageer als eerste
Meer berichten