City Golf in het centrum van Zeist, voorjaar 2023.
City Golf in het centrum van Zeist, voorjaar 2023. Menno Bausch

Doe mee met City Golf Zeist en steun Stichting Droomdag

16 april 2024 om 11:06 Overig

ZEIST Lions Zeist organiseert vrijdag 31 mei de elfde editie van City Golf Zeist; golfen, netwerken en bijdragen aan een goed doel en ter afsluiting een prijsuitreiking en een BBQ. De opbrengst is dit jaar voor stichting Droomdag. Zin om tussen het winkelend publiek een balletje te slaan? Schrijf je in op: citygolfzeist.nl Een golfvaardigheidsbewijs is niet nodig.

Namens Lions Zeist vertelt Martijn Lambeck meer over het evenement. ,,De deelnemers nemen op vrijdag 31 mei de straten, pleinen en parken in het centrum van Zeist weer in beslag om met elkaar tussen het winkelende publiek een balletje te slaan. Het evenement heeft altijd veel steun gekregen vanuit de gemeente en we zullen ook voor dit jaar de benodigde vergunning aanvragen.
Het GVB (Golfvaardigheidsbewijs) is niet nodig. Enige golfervaring is wel handig maar ook niet noodzakelijk. Het gaat om het meedoen!
Het goede doel voor dit jaar is Stichting Droomdag! Stichting Droomdag verzorgt droomdagen voor gezinnen met kinderen, waarvan één van de ouders langdurig of ongeneeslijk ziek is én het jongste kind onder de zestien jaar is. Doe mee met ons mooie evenement als deelnemer of sponsor en steun dit prachtige goede doel.’’

Informatie over het evenement en het goede doel staat op de website: https://citygolfzeist.nl/ Hier kun je je ook inschrijven.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie